Злочини та події на Буковині 12 січня

Впродовж минулої доби на території нашої області зареєстровано 28 злочинів. Зокрема, 3 грабежі, 11 крадіжок, 1 випадок вилучення зброї та боєприпасів, 6 злочинів пов’язаних з незаконним обігом наркотиків. 16 злочинів правоохоронці Буковини розкрили.

До Шевченківського райвідділу міліції звернулась 46-річна чернівчанка із заявою про те, що невідомий пошкодив захисні ролети її магазину, який знаходиться на вулиці Сторожинецькій обласного центру, розбив вітрину та намагався викрасти продукти харчування, чим завдав матеріальної шкоди на суму 6000 гривень. Вжитими заходами співробітники слідчо-оперативної групи райвідділу міліції за скоєне встановили та затримали 20-річного місцевого жителя.

В ході проведення операції «Зброя та вибухівка» працівники карного розшуку Новоселицького райвідділу міліції в селі Зелений Гай затримали 33-річного місцевого жителя у якого під час особистого огляду виявили та вилучили 50 набоїв калібру 5,6 міліметрів. Проводиться перевірка.

Під час нагляду за дорожнім рухом працівники Державтоінспекції Буковини припинили 462 порушення Правил дорожнього руху, з яких 20 – керування водіями транспортних засобів у стані алкогольного сп’яніння.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України у Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *