Україна. Вилучено 500 кілограм наркотиків

У злочинної групи наркоділків міліцією вилучено півтони наркотичних речовин та арсенал зброї

На Дніпропетровщині міліцією викрито злочинне угруповання, яке займалося виготовленням ацетильованого опію та збутом його серед наркоспоживачів. Сировину для «виробництва» наркоділки постачали із західних регіонів України. До складу злочинної групи наркоділків з ознаками організованості, знешкодженої працівники УБНОН ГУМВС України в Дніпропетровській області, входили семеро жителів Кривого Рогу.

Працівники міліції провели масштабну роботу, аби зібрати беззаперечні докази причетності наркоділків до підпільного злочинного бізнесу. У ході документування злочинної діяльності наркозбувальників проведено п’ять оперативних закупівель та міжрегіональне контрольоване постачання наркотичних засобів на територію області.

У результаті здійснених заходів у злочинців вилучено понад 500 кг наркотичних засобів та психотропних речовин. Красномовними підтвердженнями «серйозності намірів» злочинної групи є й вилучені автомат Калашникова, два пістолети Макарова, пістолет “Люгер“ з глушником, мисливська рушниця “Сайга“, граната РГ-1, понад 2 тис. набоїв. Також злочинцям довелося розпрощатися з 39,5 тис. грн. та 400 дол. США, здобутих злочинним шляхом.

Накладено арешт на автомобілі, які використовувалися в злочинній діяльності: “Ауді-А3“, “Опель-Астра“, “БМВ-523“, “Ніссан-Патруль“.

Наразі всі учасники угруповання заарештовані. Триває розслідування.

ДЗГ та МД МВС України

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *