На Кіцманщині дідусь убив товариша

Жителька Мамаївців, не дочекавшись 9 травня чоловіка, який пішов святкувати День Перемоги, забила тривогу й звернулася до правоохоронців. До села прибула слідчо-оперативна группа. Шукали людей, які бачили б 63-літнього Валерія 9 травня чи пізніше. Тільки 14 травня оперативникам повідомили, що зниклого бачили під вечір 9 травня на подвір’ї його старшого приятеля, 72-річного вдівця Дмитра. Коли до пенсіонера навідалися, він поводився помітно неадекватно.

Вже у кабінеті дільничного пенсіонер написав явку із повинною. Ситуація, на жаль, звична: під час спільного розпиття горілки приятелі побилися і господар придушив гостя. Вже лежачого, старий бив горілчаного брата, аж поки жертва не втратила свідомість… «Покаравши» гостя й нагодувавши худобу, господар ліг спати, сподіваючись, що Валерій сам прийде до тями та піде додому. Коли ж наступного ранку виявив на своїй кухні труп, закопав його у ямі з гноєм позаду будинку.

Затриманого помістили до Кіцманського ІТТ. Кримінальну справу відкрито за ст.115 КК України (умисне убивство), – повідомив СЗГ УМВС в Чернівецької області.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *