Кримінал

Телевізор «на винос»

33-річний гість з Конятина Путильського району зробив собі акцію у Вашківцях Вижницького району: виніс з магазину, просто на очах у 23-річної продавщиці, телевізор вартістю 200 грн. Правоохоронці не оцінили ноу-хау й затримали його за… розбій.

Знову дівчина у барі

Може, не сталося б такого, коли б 19-річна чернівчанка прочитала принаймні два попередніх числа «Версій»: в одному з барів в неї поцупили сумочку з особистими речами та грошима на загальну суму 433 грн. 24-річному злодію далеко тікати не довелося: його затримали бійці патрульної служби з речовими доказами на руках.

Людина зі зброєю?

У помешканні 40-річного жителя Хлівища Кіцманського району працівники обласного карного розшуку та Кіцманського райвідділу міліції вилучили три мисливські ножі, металеву шаблю, дерев’яну биту, три сигнально-освітлювальні патрони. Наразі правоохоронці виясняють, для чого чоловік зберігав цей арсенал.

45 грамів кайфу

Співробітники сокирянського карного розшуку затримали у Сокирянах 25-річного жителя Грубного з 45-ма грамами маріхуани на руках. Тож кайф отримали правоохоронці.

Із мопедом – на авто

* 20-річний молодик зі Старої Жадови на мопеді налетів на «ВАЗ-210994», а відти потрапив просто до Вижницької ЦРЛ з черепно-мозковою травмою і переломом ключиці.

* 36-річний мешканець Валя Кузьмин Глибоцького району на «ВАЗ-21115» скоїв наїзд на 51-річного односельчанина, оскільки той, будучи напідпитку, пересувався просто проїжджою частиною дороги. Протверезів потерпілий вже у лікарні ШМД зі струсом головного мозку та переломом стегна.

* Перехід вулиці поза межами пішохідного переходу вартував черепно-мозкової травми і лікування у лікарні ШМД 34-річному чернівчанину: він потрапив під колеса «Део».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *