Хто привласнив майже півмільйона гривень, призначених для вагітних?

Прокуратура Чернівецької області порушила кримінальну справу стосовно директора виконавчої дирекції Чернівецького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності П., заступника начальника контрольно-ревізійного відділу П. та головного спеціаліста цього ж Фонду К., – повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

«Використовуючи своє службове становище, адміністративний вплив на працівників виконавчої дирекції вказаного Фонду, а також особисті та ділові стосунки з керівниками деяких приватних підприємств з метою незаконного заволодіння грошима Фонду директорка перерахувала на їхні розрахункові рахунки призначені для виплати допомоги по вагітності і пологах кошти, достовірно знаючи, що жінки, які мали право на отримання вказаної допомоги, на цих підприємствах не працювали. У подальшому ці гроші керівниками приватних підприємств були переведені в готівку та передані директорці Фонду. Таким чином вона незаконно привласнила грошові кошти в сумі понад 429 тис. грн.»

Директор Фонду затримана, слідчий відділ прокуратури проводить досудове слідство у справі.

Між іншим, про ці «махінації» наша газета пише вже другий рік поспіль, щоразу отримуючи від керівництва Фонду обурені листи…

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *