Метаморфози від Вінницького Академічного камерного оркестру “Арката”


11 листопада на сцені Чернівецької обласної філармонії відбулося відкриття регіонального фестивалю класичної музики «Буковинський листопад 2012».
Фестиваль розпочався блискучим виступом Вінницького Академічного камерного оркестру “Арката”. Художній керівник оркестру та його диригент – заслужений діяч мистецтв України Георгій Курков.
Солісти: Альона Ткачук (флейта), Наталія Лановенко, Володимир Полторацький.
У концерті звучали твори композиторів А.Сальєрі, А. Вівальді, В.А.Моцарта, Дж. Пуччіні, Г. Доніцетті, П.І. Чайковського, А. Шнітке, А. П’яццола, Й. Штрауса та інших.
Вдячний глядач дуже щиро аплодував бездоганному виконанню музичних композицій ( навіть диригент Георгій Курков це відмітив), а вже за мить у залі панувала абсолютна тиша – у передчутті чарівних звуків оркестру.
І «Смерть ангела» А. П’яццола, арія Лаурети з опери «Джанні Скіккі», аріозо Германа з опери «Пікова дама», концерт (соль-мінор) для флейти з оркестром А.Вівальді і … два незабутніх відділення метаморфоз, містерій і чудової гри оркестру “Арката”…

Публіка ще довго не відпусала музикантів із Вінниці. А диригент Георгій Курков запропонував навіть діалог оркестру з аплодисментами глядачів. І ми майже не помилялися з тактом… )


Браво!

Тетяна Спориніна, «Версії»,
фото автора і SergiyS

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *