Публічна дискусія з Павлом Шереметою в Чернівцях

Тема – від творчого руйнування до нової Центральної Європи

У вівторок, 21 лютого о 18:30 в Чернівцях (Belle Vue, вул. О. Кобилянської, 2) відбудеться публічна дискусія з Павлом Шереметою, міністром економіки України в 2014 році, засновником Києво-Могилянської бізнес-школи та почесним консультантом Globsec.

Дискусія пройде в рамках ініціативи ReOpenUkraine, що реалізується Інститутом Центральноєвропейської Стратегії https://ices.org.ua

З Чернівцями Павла Шеремету пов’язує, зокрема, те, що кілька років тому він став співзасновником Шумпетерівської школи інновацій у нашому місті.

Під час цієї дискусії обговоримо роль інновацій під час війни, їхню важливість для стійкості країни та післявоєнної відбудови. Крім того, спікер пояснить важливість взаємодії України з її західними сусідами з погляду соціально-економічної трансформації, економічного зростання та інтеграції в ЄС і НАТО.

Модераторка: Лілія Шутяк.

Реєстрація обов’язкова: https://forms.gle/7FR5wpW2xzEZy2kb7

Титульна світлина від Василя Чурікова

 

Захід буде проведено згідно з усіма вимогами безпеки. Поруч із локацією є укриття. На випадок повітряної тривоги подія буде призупинена на час повітряної тривоги.

Розмова відбувається у рамках проєкту Re:Open Ukraine Інституту Центральноєвропейської Стратегії, що має на меті перевідкрити та пояснити нову Україну як для неї самої, так і для її безпосередніх західних сусідів. Проєкт має 3 фокусні регіони України, а саме Закарпаття, Буковина та Одещина, та 5 фокусних країн ЄС і НАТО, а саме Польщу, Румунію, Угорщину, Словаччину та Чехію.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *