На Буковині 547 громадян уже задекларували доходи за минулий рік


З початку 2020 року триває Кампанія декларування доходів громадян, отриманих у 2019 році. І вже є перші результати – інформують у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області.
Так, у першому місяці 2020 року жителі Чернівецької області  подали 547 декларацій про майновий стан і доходи та задекларували 36,9 млн. грн. доходів.
У податковій службі продовжує, буковинці, які відзвітували про минулорічні доходи в рамках «Деклараційної кампанії 2020», самостійно визначили до сплати понад 1,1 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб та 257 тис. грн. військового збору.
Також  у відомстві відзначають, серед цьогорічних  декларантів вже є   4-ри мільйонери, які задекларували понад 5,3 млн.грн. 
Крім того, із загальної кількості декларантів, 153 буковинці подали декларацію про майновий стан і доходи з метою скористатися правом на податкову знижку. Сума до повернення з бюджету складає 234,4 тис. грн.<
У податковому відомстві Буковини наголошують, кампанія декларування доходів громадян триватиме ще три місяці. Громадяни, які отримали у минулому році доходи, з яких не сплачений податок, повинні надати податкову декларацію про майновий стан і доходи за 2019 рік до податкової інспекції за місцем своєї прописки. Відтак,  щоб скористатися правом на податкову знижку громадяни зможуть задекларувати свої минулорічні доходи до кінця цього року.

Інформаційні матеріали  для декларантів розміщені на офіційному порталі «Територіальні органи ДПС у Чернівецькій області» у рубриці «Деклараційна кампанія 2020»:  https://cv.tax.gov.ua/deklaratsiyna-kampaniya-2020

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *