До 1 грудня 194 бюджетні організації Буковини мають укласти договори з постачальником газу

Станом на 22 листопада 2021 року 194 бюджетні установи в Чернівецькій області все ще отримують газ від постачальника «останньої надії». Тож до 1 грудня їм варто обрати постачальника газу.

З 1 жовтня 2021 року для забезпечення безперервності постачання природного газу, відповідно до вимог Постанови КМУ № 1102 від 25.10.2021 р., бюджетні організації, державні та комунальні заклади охорони здоров’я, а також теплопостачальні підприємства регіону, які не визначилися із постачальником, автоматично перейшли до постачальника «останньої надії».

Постачальник «останньої надії» може надавати природний газ споживачу по визначеній НКРЕКП ціні 16,8 грн/куб, однак не більше ніж 60 діб – тобто з 1 жовтня по 30 листопада 2021 р. До цього часу бюджетним організаціям необхідно укласти угоду з будь-яким постачальником газу.

АТ «Чернівцігаз» направило 14 листів на адресу Чернівецької облдержадміністрації, Чернівецької міської та обласної рад, органів місцевого самоврядування регіону, із проханням посприяти прискоренню  та контролю процесу укладання договорів відповідно до вимог Постанови КМУ №1102 від 25.10.2021р. для забезпечення безперервності постачання природного газу бюджетних установ.

 

Довідково

Акціонерне товариство «Чернівцігаз» єдина на території Чернівецької області компанія-ліцензіат з розподілу природного газу. АТ «Чернівцігаз» експлуатує 8 788 км газопроводів. У 2020 році підприємство протранспортувало близько 254,5 млн. м. куб. природного газу. Клієнтами компанії є понад 230 тисяч сімей Чернівецької області та більше 3 тисяч підприємств, установ і організацій.

АТ «Чернівцігаз» є одним з найбільших роботодавців Чернівецької області. Штат компанії становить близько 1100 осіб.

Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів та понад 8 млн. споживачів газу.

 Пресслужба АТ «Чернівцігаз»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *