Вишиванка – наша броня!

Партія Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина” відзначила День вишиванки.

У вишиті сорочки – і сучасні, і старовинні – вдягнулися цього року партійці не лише для краси, а й для згуртування і об’єднання громадян України.

Про це свято написала Лідер партії ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко на своїй сторінці в мережі фейсбук:

“Сьогодні, певно, найкрасивіше і найвесняніше українське свято – День вишиванки!

Донедавна більшість з нас вдягали українську сорочку тому, що це було гарно, вишукано, стильно. Тепер же українська вишиванка стала нашою другою, а, може, й першою шкірою. Це – вбрання українського духу! Вбрання тих людей, які знають ціну волі, свободі, незалежності. Тепер вдягти українську вишиванку – за честь! Це одяг мужніх і гордих людей вільного Світу!

Ми говорили, що у нашій вишиванці вшито таємний код нації… Тепер ми самі, власноруч створюємо цей код. І у цих віковічних орнаментах віднині навіки вплетено й наш біль, наш гнів, нашу віру, нашу любов, нашу Перемогу! Неодмінну Перемогу України!

Українська сорочка. Червоне – то любов, а чорне – то журба. Більше любові хай буде з нами, менше журби.

Все буде Україна!

Зі святом!”

Також лідер буковинсько ї «Батьківщини» долучився до Дня вишиванки.

Голова Чернівецької обласної «Батьківщини» Іван Мунтян з працівниками офісу продемонстрували свої вишиванки, підтримавши загальноукраїнське свято.

Про це повідомляє пресслужба обласного осередку партії.

День вишиванки, започаткований чернівецьким студентством 17 років тому, став одним із улюблених свят українців.

І попри те, що зараз тривог серед нас більше, аніж радощів, у складний воєнний час кожне  єднання українців є внеском у нашу майбутню Перемогу.

Тож сьогодні своїм вбранням ми демонстрували вірність традиціям, любов до свого, рідного, і єдність як у радості, так і в протистоянні світовому злу. Вишиванка – наша броня!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *