У вихідні в Чернівецькому СІЗО помер засуджений

Як стало відомо «Версіям» з власних джерел, у вихідні в Чернівецькому слідчому ізоляторі помер засуджений. Смерть настала начебто внаслідок відривання тромбу, і цей висновок, як повідомили джерела, був озвучений родині померлого вже наступного ранку після трагічної події, яка сталася вночі.

Начальник Чернівецького СІЗО Петро Лисак підтвердив інформацію, що 21-річний засуджений Костянтин раптово помер, перебуваючи в ізоляторі попереднього ув’язнення. Там він перебував, очікуючи апеляції.

Натомість наявну у нас інформацію про причини смерті начальник СІЗО спростував. За його словами, засуджений помер внаслідок гострої серцевої недостатності – і це підтверджують результати розтину тіла. Також не підтвердив Петро Лисак і підозри в поспішності висновків про причини смерті: вона настала в неділю, а розтин був здійснений у понеділок.

За словами Петра Лисака, такі події в СІЗО трапляються надзвичайно рідко: цього року – вперше, і в попередні два роки подібних випадків не було. На запитання, чому про таку виняткову подію, як смерть засудженого в СІЗО, одразу не була поінформована громадськість (а саме це породжує домисли і чутки), начальник слідчого ізолятора відповісти не зміг.

Вл.інф.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *