Ранкові Чернівці: що відомо

Діти сьогодні до школи не йдуть, займаються онлайн. Усі школи Буковини переходять на дистанційне навчання із сьогоднішнього дня, 24 лютого.

Щодо садочків, то попередня інформація така: дитячі установи працюють у режимі чергування. Іншими словами, хто може залишити дітей вдома, той залишає, а хто – ні, то садочки беруть діток. Але все може змінитися.

Під час підготовки публікації до друку надійшло повідомлення, що дитячі садочки області працюватимуть очно, рішення про їхнє закриття може приймати орган місцевого самоврядування.

За словами Чернівецького міського голови п. Клічука, у звичному режимі функціонуватиме також транспорт, медичні заклади тощо.

Отож головне наше завдання – не панікувати. Збройні сили України дають достойну відсіч. Українські військові відбили місто Щастя у Луганській області, яке було атаковано російським агресоро. Про це повідомив Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки. Противник поніс втрати.

Як відомо, перші дні, – найважчі. Тож тримаймося! Відстежуймо офіційну інформацію. Адже війна іде на всіх фронтах –֪ інформаційному також.

Людмила Чередарик, «Версії»

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *