Прощайтеся із зубними імплантантами: ви можете виростити власні зуби за 9 тижнів

Усі знають, що імплантати потрібні, аби заповнити порожню ділянку, коли випадають зуби. Стоматологи вигадали багато чого нового й зробили величезний крок уперед порівняно із звичними протезами та зубними імплантатами.

Нова технологія дозволить виростити зуб у роті. Доктор Джеремі Мао з Колумбійського університету створив зуби просто зі стовбурових клітин і ДНК в організмі. Новая технология позволит вырастить зуб во рту. Доктор Джереми Мао из Колумбийского университета создал зубы прямо из стволовых клеток и ДНК в организме.
Це відкриває нові можливості для стоматологічної спільноти і для багатьох тих, у кого проблеми із зубами. Нова технологія позбавить вас болісного процесу видалення зубів.  Вона гарантує появу нових зубів лише за 9 тижнів.
Відсутній зуб замінюється стовбуровими клітинами з вашого власного тіла. І зуб зливається із навколишньою тканиною. Так, це просто! Це прискорить процес регенерації, що призводить до швидкого відновлення.

Це дарує надію багатьом людям і принесе велику користь майбутнім поколінням. Наразі нещодавно відкрита процедура вивчається, тому вона ще не схвалена до широкого користування. У що це обійдеться фінансово, не повідомляється.

vmirechudes.com

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *