«Голос країни»: ведучий чернівецького шоу став учасником всеукраїнського

Йдеться про Дениса Жупника, тобто – Макса Баталова, адже саме під таким псевдонімом він відомий як ведучий шоу «Привіт в обід» на радіо «Блиск ФМ». Річ у тім, що Дениса з-поміж багатьох голосистих конкурентів відібрали учасником до іншого, більш зіркового та телевізійного шоу – «Голос країни». Звісно, при цьому не обійшлося без певних розіграшів та несподіванок…

До кар’єри радіоведучого Денис Жупник був більше відомий у чернівецьких театральних колах. Адже свою трудову кар’єру він розпочав на сцені драмтеатру (зіграв у таких виставах, як «Мій бідолашний Марат», «Тустеп і різний мотлох» тощо)

Адже у «Голос країни» Денис потрапив не одразу. Спочатку надіслав анкету із записами своїх пісень, його запросили на прослуховування із Костянтином Меладзе. А потім… А потім – анічичирк (тобто, жодних новин). Отож, втративши надії, одного дня Денис вів уже звичний для себе ефір на радіо, коли це до нього зателефонували…

– Це був нібито слухач, який хотів передати привіт, та насправді виявився представником проекту. До того ж у цей час у студії працювала знімальна група, яка, знову ж таки, нібито знімала сюжет про нашу радіостанцію. Проте насправді знімали виключно мене, як я веду ефір, як відреагую на звістку, що потрапив до «Голосу країни», – розповідає Денис.

Вже у грудні на нього чекатимуть нові завдання. А ми дізнаємося, що таке сліпе прослуховування, і як Денис намагатиметься привернути до себе увагу котрогось із чотирьох зіркових тренерів. А це Діана Арбєніна, Олександр Пономарьов, Руслана Лижичко та Стас П’єха.

«Голос країни» – телевізійне вокальне шоу телеканалу «1+1».  2010 року подібний проект вперше з’явився в ефірі голландського телебачення і став справжньою сенсацією, побивши усі можливі рекорди глядацької популярності. Від звичайних вокальних телевізійних шоу «Голос країни» різниться своїми високими вимогами до рівня вокалу, тож чи не кожен його учасник –  професіонал з вражаючими вокальними даними.

Ігор КОНСТАНТИНЮК, «Версії»

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 коментарі “«Голос країни»: ведучий чернівецького шоу став учасником всеукраїнського”