Голлівуд шукає футболістів-каскадерів

Шоу просуватимуть у світі «трюковий футбол»

і доброчинність

Кінець 2016-го чернівчанин Віктор Мігалчан, який уже кілька років мешкає і працює в Голлівуді, ознаменував партнерством у проекті «Пошук футболістів-каскадерів», автором якого є Світовий Фонд з Кунг-фу Футболу. Проект офіційно розпочався в американському місті Лос-Анжелесі 30 грудня, і до його реалізації долучилися потужні команди-співорганізатори:  з  Куала-Лумпур (Малайзія), Мехіко (Мексика), Ріо-де-Жанейро (Бразилія), Буенос-Айресу (Аргентина), Нью-Делі (Індія), Каїру (Єгипет), Чіангмай (Таїланд), Пекіну (Китай), Києва (Україна) та інших ключових міст «трюкового футболу».

Організатори відбиратимуть атлетів з напівпрофесійних футбольних клубів та команд для обміну та ігор по всьому світу, організації шоу, участі у благодійній діяльності, а також для просування та розвитку «трюкового-футболу» в світі.

Офіційна назва Світового Фонду з Кунг-фу Футболу – World Kung Fu Soccer Foundation(WKFSF). Він заснований у 2014 році у м. Лос-Анжелес (США) як некомерційна організація з метою через кунг-фу та футбол інтенсивно сприяти навчанню, розвитку та поширенню культури кунг-фу футболу у світі. Проект Фонду фокусується на пошуку футболістів – каскадерів у світі, маючи переконання, що розвивати навички та здібності людей – найважливіший ресурс.

Ведучим прес-конференції з нагоди презентації проекту був наш земляк Віктор Мігалчан – абсолютний чемпіон світу за версією WTKF з у-шу, тричі міжнародний абсолютний чемпіон США (2013 та двічі 2015), спортсмен, бізнесмен, громадський діяч та актор, який останні кілька років мешкає і знімається в кіно у Голлівуді. Він партнер проекту, і його компанія Leadxpro LLC займається міжнародними зв’язками та пошуком талантів, і про перші успіхи розповів «Версіям»:

  • До участі в проекті вже зголосилися двоє буковинців і двоє атлетів з Кременчука. Подати заявки сюди дуже просто – надіслати мені коротке відео через соцмережі. На відео спортсмен спочатку має представитися – назвати своє ім’я, прізвище, країну, з якої він походить. А далі – підкидати м’яч і виконувати трюки з ним.

Ми плануємо формувати команду з найкращих футболістів-каскадерів, які популяризуватимуть футбол та трюковий футбол у світі. Після попереднього відбору до нас уже долучилися: Ісус Арамбула, Алекс Мендоза, Хуан Лопес, Кевін Медіна, Франсиско Карденас, Хосе Круз та інші футболісти, які володіють професійними навичками, знімалися в різних футбольних рекламних роликах всесвітньовідомого спортивного бренду Nike. Цей проект стане значним стимулом та навчить футбольних ентузіастів і шанувальників з усього світу футбольним трюковим навичкам». І я радий, що долучаюся до нього як партнер і координую зв’язки з Європою.

Тож «американська мрія», згідно з якою кожен може розпочати з нуля і досягнути найвищих висот, стукається до атлетів-буковинців. І стукається рукою живого втілення цієї мрії – молодого чернівчанина, який став затребуваним у Голлівуді.

Маріанна Антонюк, “Версії”

 

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *