Чому настінний інфрачервоний обігрівач – це найкраще рішення для родини з дітьми

Фахівці в галузі кліматичної техніки стверджують, що найбезпечнішими пристроями для обігріву житла є настінні інфрачервоні обігрівачі. Вони ідеально підходять для використання навіть у кімнатах, доступ до яких мають маленькі діти.

Замовити настінні обігрівачі інфрачервоні оптимальної потужності можна у MOYO. Підібрати моделі можна для мініатюрних смарт-квартир, невеликих студій та навіть просторих будинків.

Безпечні навіть для дітлахів: 5 аргументів на користь ІЧ-обігрівачів

  • Екологічність. З точки зору екології саме інфрачервоні обігрівачі є найбільш безпечними для довкілля. Вони не «спалюють» кисень та не пересушують повітря. До того ж, вони витрачають значно менше електроенергії, ніж звичайні електричні конвектори або тепловентилятори.
  • Зручність монтажу. Надійні кріплення дозволяють зафіксувати легкий та компактний обігрівач на стіні на будь-якій висоті, тож він не буде перешкодою для пересування по приміщенню і не можуть випадково трапитися на шляху дитини під час рухливої гри.
  • Цілковита безпечність. Інфрачервоні пристрої не чинять загрози навіть для маленьких дітей, оскільки їхня поверхня завжди залишається ледве теплою.
  • Економічність. ІЧ-девайси можуть похвалитися високою швидкістю обігріву та майже 100-відсотковим ККД, тому доцільність їхнього використання у житлових будинках та квартирах не викликає жодних запитань. Кількох місяців експлуатації достатньо, щоб помітити суттєве скорочення витрат на оплату комунальних послуг.
  • Унікальні можливості використання. Деякі моделі можна використовувати навіть на відкритому повітрі – наприклад, на веранді чи літньому дитячому майданчику перед будинком. Саме тому зустріти ІЧ-обігрівачі можна не лише в приватних будинках, а й в громадських закладах.

Висновки: Завдяки особливим експлуатаційним та технічним характеристикам інфрачервоні обігрівачі сміливо можуть використовувати навіть родини з маленькими дітьми.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *