Він єдиний в області виробляє твердий витриманий сир.
Свого часу на виставці в Києві Андрій дізнався про малі фермерські господарства, що займаються сирами. Особливо йому сподобався сир від сироварів з Литви. Молодий фермер-литовець запросив Варварича до себе на навчання. Буковинець пробув там тиждень, вивчаючи технологію виготовлення сиру. Литовці радили починати з виготовлення твердого й напівтвердого сиру. У вересні 2015-го Андрій Вароварич з 30-50 літрів молока розпочав нову справу. Свою сироварню Варварич назвав «Козеріг». Потрібна не одна технологічна операція, щоби сир вагою чотири кілограми був вийнятий з форми й ще чотири місяці дозрівав у коморі. Нині молодий сировар виробляє вже кілька сортів авторських і загальновідомих сирів і мріє про власних корів.
Свою продукцію фермер реалізовує здебільшого на Львівщині в мережі магазинів «Сирні мандри». Вироби приватної сироварні «Козеріг» можна придбати і в Чернівцях – у магазинах «Сирна лавка» на вулиці Героїв Майдану, 160, «Екоклуб» – на Головній, 117, «Артишок» – на Комарова, 31.