«Музика мого життя» від Лариси Белової…

12 вересня 2024-го у Муніципальній бібліотеці ім. Анатолія Добрянського відбулася творча зустріч «Музика мого життя» із Ларисою Беловою, співачкою, композитором, лауреатом всеукраїнських та міжнародних конкурсів.

Співачка є лауреатом премії ім. Івана Паторжинського за вокальну майстерність, яка вручається щорічно за досягнення в галузі музичного мистецтва. Неодноразово здобувала престижні нагороди на фестивалі естрадної пісні у Польщі, на фестивалях «Буковинські зустрічі». Є володаркою Гран-прі фестивалю «Романтик» у Голандії та ін. В її репертуарі пісні шістнадцятьма мовами.

Свого часу була активною учасницею першого складу ансамблю «Марічка». Одночасно, у 60-роки, при Будинку вчителя створено естрадний ансамбль «Юність», яким керував Леонід Затуловський. Солістка Лариса Бєлова була першою виконавицею багатьох пісень композитора Леоніда Затуловського. Також Лариса Володимирівна пригадувала ла про життя у Кіцмані, про батьків, дружні стосунки родини Борисових з родиною Івасюків.

Музика Фредеріка Шопена, улюбленого композитора Лариси Белової, прозвучала у виконанні Маргарити Козлової, піаністки, переможниці всеукраїнських та міжнародних конкурсів, композиторки.

Лариса Белова є керівником клубних програм  Чернівецького обласного благодійного фонду «Хесед-Шушана». Також у «Товаристві австрійсько-німецької культури» Лариса Белова керує хоровою групою «Едельвейс», де  співають різні покоління етнічних німців. Лариса Бєлова постійно бере участь у волонтерських заходах міста і області.

Та прекрасна, тепла, лірична атмосфера, яка панувала на творчій зустрічі «Музика мого життя», могла бути створена тільки відкритим, щирим серцем талановитої, унікальної, багатогранної, романтичної співачки Лариси Белової. Дякуємо! Браво!

Браво! Дякуємо! Дякуємо ЗСУ за мирне небо над Чернівцями!

Більше фото з заходу за посиланням – Творча зустріч «Музика мого життя» з Ларисою Беловою.

©Тетяна Спориніна,
фото автора

 


      

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *