Скільки коштуватиме Новий рік-2019 на курортах

Відпочинок 5 днів у Буковелі для однієї людини у новорічні свята коштує 4-5 тис. грн. У ціну не входить харчування.

Новий рік в Ужгороді з купанням в термальних джерелах можна замовити за 2,4 тис. грн. Триденну подорож по Закарпаттю – 3,1 тис. грн, пише Сегодня.

Знижки при ранньому бронюванні діють за кордоном. Тижневий відпочинок на гірськолижному курорті Банско в Болгарії коштує 11,2 тис. грн ($400) для однієї людини. До тарифу входять сніданки, дорога на автобусі туди-назад і проживання в 4-зірковому готелі.

Різдво в польському Закопане обійдеться 7,7 тис. грн ($275).

Бронюють тури у Фінляндію, щоб відвідати резиденцію Діда Мороза. Тиждень відпочинку з перельотом, проживанням та сніданками коштує 20,2 тис. грн ($718).

“Зараз чудовий час купувати квитки на авіа. Хоча акційні пропозиції на різдвяні та новорічні дати бувають рідко, зараз ще є з чого вибрати по датах і часу вильоту”, – каже менеджер столичного туроператора Владислав Кіфарук.

Узимку традиційно подешевшає відпочинок у теплих країнах. Тиждень у Єгипті по системі “все включено” на новорічні свята коштуватиме 12,6 тис. грн ($ 450). За тиждень на Шрі-Ланці доведеться викласти 19,6-22,4 тис. грн ($700-800) у скромному готелі зі сніданками. За 10-12 ночей в Таїланді потрібно віддати щонайменше 22,4 тис. грн ($800), у В’єтнамі – 16,8 тис. грн ($600).

Є варіант поїхати в Ізраїль на Різдвяну літургію у Віфлеємі за 12,8 тис. грн (400 євро) без перельоту.

В Україні Міністерство економічного розвитку та торгівлі планово перевірятиме туристичний бізнес. 19 вересня уряд ввів чіткі критерії оцінювання ступеня ризиків від туроператорської діяльності, що підлягає ліцензуванню. Періодичність перевірок туроператорів залежить від виду туроператорської діяльності. Йдеться про виїзний, в’їзний і внутрішній туризм. Найвищий ступінь ризику має виїзний туризм.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *