Маршрутки бунтують – місто наполягає

У зв’язку з анонсованими Асоціацією «Автомобільні перевізники міста Чернівців» змінами від 11 квітня графіків руху, керівники департаменту житлово-комунального господарства попередили організаторів акції, що, відповідно до угод, вони зобов’язані забезпечувати регулярність руху на  міських маршрутах не менше 95%, дотримуватися затвердженої схеми руху автобусів на маршруті  й без погодження із замовником не змінювати режим роботи. Відшкодування за перевезення пільгових категорій  громадян отримають лише ті перевізники, де регулярність руху  на маршруті становить не менше 95%.

Як повідомила прес-служба міськради, дозволу на зміну інтервалів руху та режиму роботи департамент житлово-комунального господарства жодному  перевізнику станом на 11 квітня не надавав. Натомість останні оголосили, що суттєво обмежать рух.

У зв’язку з виникненням постійних конфліктів з чернівецькими перевізниками, подумалося:  а чому б міській раді не взяти на озброєння приклад Львова, який вирішив перейти стовідсотково на комунальні перевезення пасажирів? 

Вл. інф.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *