Феншуй: Три помилки, що блокують ваш успіх

Інколи, потрапивши у якийсь простір, ви відчуваєте незрозумілу важкість. Навіть у власній домівці деякі кімнати чи їхні окремі ділянки спричиняють дискомфорт і нездоланне бажання знайти більш приємне місце.

Озирніться довкола: навіть коли той чи інший предмет відповідає вашому естетичному почуттю, він може таємно саботувати ваш успіх. Звісно, філософія феншуй не є фундаментальним кодексом, він не скасовує вашої інтуїції, навпаки, саме ваші відчуття є компасом у світі тонкої енергії. Більше того, існують помилки, які ви не в змозі виправити. Вони стосуються розташування сходових клітин в будинках, наприклад, чи недоліків планування квартири. Однак будь-які помилки піддаються коригуванню.

Наводимо поради бельгійки Марі Даймонд, знавиці феншую і духовної навчительки, чиїми клієнтами є члени королівських фамілій і відомі магнати. Ці нескладні правила допоможуть вам швидко виправити найбільш поширені розбіжності з правилами феншуй і повернути вашій оселі та робочому простору комфорт і процвітання.

  1. Двері. В будь-якій кімнаті ви завжди повинні бачити двері. Сидячи за робочим столом, маєте бути повернуті обличчям до дверей. Не сідайте обличчям до стіни: за спиною не має бути відкритого простору. І прокидаючись уранці, ви повинні бачити двері до коридору.
  2. Дзеркала у спальні та екран ТВ. Якщо дзеркала навпроти чи збоку ліжка, це подвоює людей у ліжку – і ви запрошуєте туди інших. Або подвоюєте самотність, якщо ви самі. Дзеркала у спальні спричиняють проблеми зі здоров’ям і збільшують рівень стресу. Треба їх завісити або винести
  3. Будь-які речі з гострими гранями чи вістрям. Не тримайте вазонків з гострими листями. Надто у передпокої, кабінеті чи робочій кімнаті, на столі чи поруч із ним, поруч з диваном чи ліжком. Заводьте рослини з округлим листям. Феншуй застерігає: кактуси сприяють невезінню. Зброя та ножі повинні бути завжди сховані. Не вивішуйте ножів без чохлів на стіні. Про це повідомляє Mindvalley

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *