Влада Амстердама встановила нові жорсткі правила відвідування “кварталу червоних ліхтарів”

Влада столиці Нідерландів вводить із квітня нові суворі правила для екскурсій в популярному серед туристів районі Де Валлен, більш відомому як «квартал червоних ліхтарів». Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Euronews.

Туристам доведеться стояти спиною до вікон закладів, що надають секс-послуги, а для проведення екскурсії для групи з понад п’яти осіб буде необхідна спеціальна ліцензія. Компаніям у більш як 20 осіб шлях сюди буде заборонено.

Мандрівникам також не можна буде фотографувати представниць найдавнішої професії і лякати їх криками. Крім того, будуть заборонені екскурсії з вживанням алкоголю чи наркотиків, а для турів на велосипедах і сигвеях правила зроблять жорсткішими.

Щоб не ускладнювати рух, групи не повинні затримуватися на мостах або біля магазинів у години їхньої роботи. Тих же, хто не дотримуватиметься нових правил або не матиме необхідних документів, буде оштрафовано.

Нові правила покликані зменшити натовпи туристів у старих частинах Амстердама. Це також частина угоди, яку екскурсійні компанії добровільно підписали з містом для поліпшення відносин між туристами і жителями знаменитого Де Валлена. У районі, де проживає майже 3000 резидентів, налічується близько 400 бізнесів, які надають сексуальні послуги.

Щороку «квартал червоних ліхтарів» відвідують понад 200 тисяч туристів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *