Гороскоп від 8 до 14 листопада для всіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

Звістка п’ятниці може покликати вас у дорогу на вихідних. У понеділок, навпаки, варто уникати активних пересувань. Вівторок сприятливий для активної праці. У середу уникайте офіційного спілкування. У четвер чекайте на зміни.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю можете опинитися в центрі конфлікту. На вихідних проаналізуйте все та збагніть, що краще обходитися без скандалів. Не приймайте рішень у понеділок – вівторок усе змінить. Не користуйтеся технікою в середу і чекайте надходжень у четвер.

БЛИЗНЮКИ

Не шукайте допомоги у п’ятницю й приймайте самостійні рішення у суботу. В неділю можна вирушати в дорогу. Не приймайте рішень у понеділок, не поспішайте витрачати прибуток вівторка. Не перекладайте своїх справ на когось у середу-четвер.

РАК

Внутрішній голос підкаже вам, що у п’ятницю-суботу не слід звертатися по допомогу: почекайте з цим до середи. Сімейні починання у неділю-понеділок будуть вдалими. Натомість не плануйте нічого важливого на вівторок і четвер.  

ЛЕВ

Ваші рішення у п’ятницю можуть бути помилковими, дізнаєтеся про це у понеділок. На вихідних зробити щось заплановане може завадити здоров’я. У вівторок найбільш ймовірна допомога від родини, але у середу-четвер допоможіть своїм рідним.

ДІВА

У п’ятницю можливі зміни, але скористатися цим на вихідних може не вийти через здоров’я. У понеділок обережно з фінансами, вівторок – сприятливий день для пошуку партнерів та інвесторів. Серед-четвер – гарні дні для спілкування з родиною.

ТЕРЕЗИ

Скористайтеся сприятливим моментом у п’ятницю-суботу. Не витрачайте грошей у неділю, але можна звертатися за позикою в понеділок. У вівторок і середу зробіть якнайбільше звичних справ, на четвер плануйте найбільш важливе.

СКОРПІОН

У п’ятницю перевірте свої фінанси. У поїздку вирушати можна на суботу й неділю, або потім у четвер. Понеділок краще провести на одному місці. У вівторок існує ймовірність щось загубити. Середа – найбільш сприятливий день на цьому тижні. 

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю обережно зі здоров’ям, у неділю й потім у середу – з фінансами. В суботу женіть від себе поганий настрій. Не користуйтеся технікою у понеділок і не проґавте удачу у вівторок. У четвер уважно дослухайтеся до новин.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю варто зайнятися сімейними справами. На вихідних варто «підігнати» задавнені справи. У понеділок бережіть здоров’я, у вівторок не спілкуйтеся з неприємними для вас людьми. У середу-четвер для родинних справ знадобляться гроші.  

ВОДОЛІЙ

Не розкидайтеся грошима у п’ятницю й суботу і контролюйте свої висловлювання в неділю. Понеділок і вівторок важливі для командної роботи і фінансових оборудок. У середу виконуйте рутинні справи. Не підбивайте підсумків у четвер.  

РИБИ

Не шукайте допомоги у п’ятницю і не захоплюйтеся нічим у суботу. Перш ніж прийняти рішення в неділю-понеділок, перевірте стан своїх фінансів. Після змін вівторка варто шукати спільників у середу і навпаки справлятися самотужки у четвер.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *