Гороскоп від 6 до 12 грудня для всіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

Ваше бажання щось змінити у п’ятницю може призвести до конфлікту в суботу. Не виправляйте помилок у неділю. В понеділок хтось близький розчарує вас. Вівторок – для рутинних справ. У середу-четвер не починайте справ і обговорень.

ТЕЛЕЦЬ

На п’ятницю плануйте найважливіше. Для поїздки пасують субота й неділя. У понеділок, навпаки, не користуйтеся транспортом. У вівторок добре попрацюйте. Справи середи можуть бути прибутковими. У четвер займіться власним здоров’ям.

БЛИЗНЮКИ

Очікувані у п’ятницю-суботу прибутки вас розчарують. Не намагайтеся щось змінити у неділю, у понеділок просто працюйте. У вівторок остерігайтеся застуди. У середу й четвер уникайте відвертості з оточенням і не шукайте допомоги.

РАК

У п’ятницю порайтеся самотужки, в суботу можна просити допомоги. Не проґавте удачу в неділю, бо у понеділок може прийти розчарування. У вівторок ретельно проаналізуйте справи. Середа – для романтичних стосунків. У четвер чекайте на прибуток.

ЛЕВ

Розчарування п’ятниці вистачить на суботу. В неділю не втручайтеся у конфлікти. У понеділок доведеться попрацювати. У вівторок можливі надходження, у середу не забудьте надати обіцяну раніше допомогу. У четвер перевірте фінансові документи.

ДІВА

Критичний для здоров’я тиждень, надто п’ятниця й неділя-понеділок. Через це рекомендується не надто активно рухатися в суботу й у вівторок.  Найбільш важливі рішення цього тижня мають прийматися в середу. У четвер чекайте несподіванок.

ТЕРЕЗИ

Тиждень для праці й завершення попередніх проектів. Не приймайте рішень у суботу й вівторок. Не поспішайте приймати запропоновану допомогу у неділю й понеділок.  Розпочате середу може згодом завершитися вдало. Уникайте суперечок у четвер.

СКОРПІОН

Важливі рішення приймайте у п’ятницю. На вихідних долучайтеся до активного відпочинку з родиною. Уникайте рішень у понеділок. Для поїздки пасує вівторок, у середу краще утриматися від активних пересувань. Найбільш вдалий день – четвер.

СТРІЛЕЦЬ

Не шукайте цього тижня допомоги. Вмикайте інтуїцію, вона допоможе вам розпізнати фальшивих помічників на вихідних, уникнути конфліктів і розчарувань у понеділок та вівторок, не проґавити удачу в середу й правильно оцініть новини в четвер.

КОЗЕРІГ

Не затівайте цього тижня справ, пов’язаних з фінансами. На вихідних просто відпочивайте, від понеділка активно працюйте. Вирушати, якщо треба, в дорогу краще у вівторок. Прикрощі середи й четверга залишайте вдома: щось відпаде саме.

ВОДОЛІЙ

Займіться здоров’ям у п’ятницю. Не плануйте значних подій на вихідні, уважайте на фінанси. У понеділок і вівторок доведеться вирішувати сімейні проблеми. Закоханим можна освідчуватися. Не шукайте допомоги у середу. Четвер – для поїздок.

РИБИ

Надовго не виїжджайте: в суботу й вівторок надходження чекають вас на місці. У неділю уникайте спілкування з неприємними для вас людьми. Не приймайте рішень у понеділок і четвер. Натомість середа пасує саме  для власних рішень і дій.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *