Гороскоп від 5 до 11 жовтня для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

У п’ятницю довіртеся інтуїції. На вихідних не перекладайте на когось свої справи – і вони будуть вдалими. У понеділок не починайте важливого. Сімейні негаразди вівторка-середи не перебільшуйте. І сподівайтеся на вдале завершення у четвер.

ТЕЛЕЦЬ

Роздратування п’ятниці-суботи може призвести до конфлікту. У неділю ви з цим не впораєтеся, усе триватиме до вівторка. Здоров’я може підвести у понеділок. Але в середу справи виправляться ніби самі собою. У четвер можете очікувати надходжень.

БЛИЗНЮКИ

У п’ятницю-суботу є ймовірність сварки через гроші. В неділю і особливо в четвер стережіться травм, це може зіпсувати вам усі справи робочого тижня. У вівторок можливий прибуток, не обов’язково грошима. У середу не звертайтеся по допомогу.

РАК

Уникайте гострих розмов у п’ятницю й не приймайте рішень у суботу. Неділя – для родинного відпочинку, навіть свята. Не переймайтеся, якщо у понеділок-вівторок ваша активність витрачатиметься вхолосту. У середу-четвер усе владнається.

ЛЕВ

Не поспішайте радіти змінам у п’ятницю-суботу і не користуйтеся навіть громадським транспортом у неділю. Не все вийде у понеділок, але за допомогою не звертайтеся. Бережіть здоров’я у вівторок і поспішайте зробити все важливе у середу-четвер.

ДІВА

У п’ятницю без допомоги не впораєтеся, а на вихідні відкладати не можна: може підвести здоров’я. Надмірна активність у справах може серйозно зашкодити родинним стосункам у вівторок-середу. І виправити все у четвер ви зможете лише самотужки.

ТЕРЕЗИ

Чиєсь втручання може серйозно нашкодити вам у п’ятницю-суботу. Спробуйте обережно усе з’ясувати в неділю. У понеділок не поспішайте витрачати гроші: вівторок для цього більше пасує. Стережіться власної відвертості у середу й четвер.

СКОРПІОН

Нарешті доля спробує вам посміхнутися у п’ятницю. На вихідних займіться оздоровлення, доречною буде піша прогулянка. У понеділок-вівторок будьте особливо уважні до своєї половинки. Важливі справи плануйте на середу або четвер.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю дошкулятимуть фінансові проблеми, на вихідних – стосунки з родиною. Від понеділка до середи робота потребуватиме вашої активності, уважності до змін і стриманості. І не забувайте, що четвер – день травмонебезпечний.

КОЗЕРІГ

На п’ятницю існує застереження щодо травм. В суботу надходження будуть незначними, а успіх неділі не пов’язаний із матеріальними благами. Від понеділка ймовірні значні проблеми зі здоров’ям, тож важливих подій до четверга не плануйте.

ВОДОЛІЙ

Скептичний настрій п’ятниці може зашкодити у налагодженні контактів на вихідних. Не шукайте допомоги у понеділок, але не проґавте удачі у вівторок. Утримайтесь від грошових витрат у середу і не бійтеся поворотів долі у четвер.

РИБИ

П’ятниця сприятлива для закоханих. На вихідних можливий таємний заробіток. Конфлікти понеділка можна обійти невтручанням. Не приймайте рішень у вівторок, вирушайте в дорогу в середу. А от у четвер краще посидіти на одному місці.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *