Гороскоп на 7-13 лютого для всіх знаків зодіаку

 

 

ОВЕН

Після новин п’ятниці в суботу приймайте рішення. Що можна, зробіть у неділю, не звертаючись по допомогу. Контакти понеділка мають бути успішними. Не приймайте рішень у вівторок, вирушати в дорогу пасує в середу. Четвер може бути прибутковим.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю-суботу не піддавайтеся спокусі перекласти на когось свої справи. Рішення неділі доведеться обов’язково виконати. Понеділок і вівторок розчарує і в особистому, і в фінансовому плані. Чекайте на новини і зустрічі середи-четверга.

БЛИЗНЮКИ

П’ятниця пасує для пізнавання чогось нового. В суботу-неділю ваші рідні щиро допомагатимуть вам в усьому. У понеділок стережіться застуд. Від вівторка багато що зміниться. Не шукайте допомоги в середу, найважливіше плануйте на четвер.

РАК

В суботу ретельно проаналізуйте зустрічі п’ятниці: щось може бути фальшивим. Неділю проведіть з найближчими. Новини понеділка-вівторка потребуватимуть обережності в обходженні з фінансами. У четвер можете отримати надходження від давніх справ.

ЛЕВ

Родинні радощі плануйте на п’ятницю, на вихідних є можливість додаткового заробітку, тільки не залучайте ще когось. У понеділок бережіть здоров’я, у вівторок обережно поводьтеся з грошима. Довіртеся інтуїції у пошуках допомоги в середу-четвер.

ДІВА

Події – як на гойдалці: розчарування п’ятниці та удача в суботу. Новини неділі можуть спровокувати конфлікт у понеділок. Не намагайтеся щось вирішити у вівторок. Середа – сумнівний день у плані здоров’я. На четвер плануйте важливі зустрічі.

ТЕРЕЗИ

Опануйте себе у п’ятницю-суботу, бо отримаєте затяжні конфлікти. У неділю подивіться на все «на відстані». Від понеділка на вас чекає багато зустрічей. У вівторок не шукайте допомоги і не приймайте рішень у середу. У четвер можливі надходження..

СКОРПІОН

У п’ятницю можна додатково заробити. На вихідних є шанс використати отримані гроші вдало. У понеділок можна вирушати в дорогу. Натомість у вівторок будьте обережні на дорогах і з технікою. У середу й четвер треба багато й плідно попрацювати.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю не спілкуйтеся з неприємними людьми. На вихідних ваші справи супроводжуватиме удача. У понеділок доведеться багато попрацювати, у вівторок можна чогось навчатися. Не проґавте важливої зустрічі у середу-четвер.

КОЗЕРІГ

Зробіть якнайбільше у п’ятницю. В суботу можливі травми, неділю захочеться провести з родиною. На понеділок можна планувати початок нових справ і завершення розпочатих. Вівторок не пасує для фінансових справ. У середу-четвер зробіть щось важливе для рідних.

ВОДОЛІЙ

Контакти п’ятниці втомлять. На вихідних варто відпочивати, не шукаючи виходів і не приймаючи рішень. Понеділок і вівторок можуть налякати прикрими ситуаціями й навіть дорожніми пригодами. Натомість у середу-четвер розраховуйте на гроші та успіх.

РИБИ

Труднощі з грошима у п’ятницю виправляться на вихідних, а от здоров’я треба берегти. Не шукайте допомоги у понеділок-вівторок, бо можуть просто ошукати. В дорогу вирушайте в середу, у четвер гарний день для нових знайомств.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Думок на тему “Гороскоп на 7-13 лютого для всіх знаків зодіаку”