Гороскоп на 6-12 березня для всіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

У п’ятницю не приймайте рішень, у суботу порадьтеся з досвідченими людьми і почекайте до вівторка. В неділю й понеділок бережіть здоров’я і будьте обережні на дорогах. Прикрощі середи скороминущі. Не відмовляйтеся від зустрічей у четвер.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю й суботу ваше здоров’я залежатиме від неучасті в конфліктах. Події неділі змусять у понеділок приймати термінові рішення. Йдіть назустріч змінам у вівторок, бережіть здоров’я у середу й обережно з технікою у четвер.

БЛИЗНЮКИ

У п’ятницю остерігайтеся травм. На вихідних обережно поводьтеся з грошима. Не приймайте рішень у понеділок: новини вівторка все змінять. На середу плануйте найбільш важливі справи, У четвер доведеться вирішувати родинні проблеми.

РАК

Якщо не встигнете знайти допомогу у п’ятницю, в суботу про це просто забудьте. В неділю-понеділок бережіть від хвороб рідних. У вівторок обережно з фінансами. В середу можна вирушати в дорогу. У четвер бережіться від хвороб самі.

ЛЕВ

П’ятниця не пасує для фінансових справ. Удача чекає в суботу, а в неділю можливі неприємності. Від понеділка активно працюйте, та не забувайте про здоров’я у вівторок. У середу не довіряйтесь нікому, в четвер не підбивайте підсумків. 

ДІВА

Родинні проб леми вирішуйте у п’ятницю. На вихідних не вистачатиме коштів, але не позичайте. Не звертайтеся по допомогу в понеділок. Закоханим світить побачення у вівторок. Не приймайте рішень у середу, бо четвер може стати днем розчарувань.

ТЕРЕЗИ

У п’ятницю-суботу багато що може змінитися на краще: не пропустіть. У неділю можна приймати важливі рішення. Не звертайтеся по допомогу в понеділок, вівторок – день для важливих зустрічей.

У середу-четвер може з’явитися можливість заробітку.

СКОРПІОН

Зміни й приємні новини чекають на вас у п’ятницю-суботу. В неділю проаналізуйте події. У понеділок хтось чекатиме від вас допомоги. Вівторок небезпечний травмами. Важливі справи плануйте на середу, четвер – для зустрічей.

СТРІЛЕЦЬ

Зустрічі п’ятниці-суботи не дадуть усього очікуваного. У неділю проаналізуйте фінансові справи, у понеділок бережіть здоров’я. Обережно з технікою у вівторок. В середу й четвер особливої уваги й допомоги потребуватиме ваша родина.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю не марнуйте грошей. На вихідних отримаєте допомогу для реалізації ваших рішень. Понеділок і вівторок пасують для аналітики й планування. У поїздку можна вирушати у середу. Не четвер призначайте важливі зустрічі.

ВОДОЛІЙ

Не на все бажане у п’ятницю-суботу вистачить грошей. У неділю можливі надходження, але у понеділок хтось чекатиме вашої допомоги. У вівторок і середу вашої уваги потребуватиме родина. На четвер не плануйте фінансових справ.

РИБИ

Поганий настрій п’ятниці минеться. Суботу й неділю варто провести у мандрах. У понеділок дізнаєтеся щось нове. У вівторок бережіть здоров’я, у середу не витрачайте зайво гроші. Вони можуть знадобитися вже у четвер.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *