Астропрогноз: Що принесе 2019 рік усім знакам зодіаку

Для представників усіх знаків Зодіаку це буде найкращий рік для підбиття підсумків та започаткування нового періоду життя. Нарешті піде з вашого життя все, що заважало жити і прийде примирення з тими, кого так не вистачає. Це буде рік нових захоплень, здійснення задумів та ідей. 2019 рік очікується яскравим, сповненим активного й відкритого бажання жити, творити, радіти життю в усіх його проявах. Будете нарешті цінувати те, що є у вас тут і зараз. І Всесвіт працюватиме на це.

 

ОВЕН (21.0320.04)

До представників цього знаку зірки будуть прихильними весь рік. Однак вже у лютому варто забути про розваги: для Овнів час укладати угоди та опановувати нові види діяльності. Вони впораються з труднощами й матимуть підтримку від родини та друзів. Для жінок цього знаку це пора цвітіння. Аби змінити своє життя на краще, Овнам варто позбутися легковажності. Якщо випаде нагода відкрити власну справу, не можна втрачати навіть миті. Насиченість життя не втомлюватиме, а надихатиме.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-20.05)

Тельцям випадає нагода взяти від життя якнайбільше – і в житті, і у професійній сфері. Успіх надійде не лише в нових справах, але й у започаткованих раніше. Це рік натхнення і нових ідей, головне – зрозуміти свої бажання й докласти зусиль до їхнього виконання. Багатьом Тельцям 2019-й принесе батьківство. Закоханих Тельців до РАЦСів прийде дуже багато. А ще 2019-й допоможе вам накопичити певні кошти й здійснити важливі придбання. Це буде гарний рік для мандрівок і закордонних відряджень.

БЛИЗНЮКИ (21.0520.06)

Легкість Близнюків знайде винагороду. Треба готуватися до змін і не втрачати наполегливості, долати перешкоди й рухатися далі.  До лютого Близнюки почуватимуться не надто впевнено, зате потім відчують смак руху та звершень. Життя вируватиме і на роботі, і вдома. Успіх у справах, щастя в коханні, творчі набутки й фінансове зростання – але всі ці дарунки долі отримають свідомі, працелюбні та відповідальні Близнюки. Варто лише остерігатися потрапляти до екстремальних ситуацій.

РАК (21.06-22.07)

Цьому знакові «світять» важливі й перспективні зустрічі. Може, попервах виникне розгублення, але варто не втрачати оптимізму й рухатися далі. З’явиться багато креативних задумів, важливо не забувати при цьому про свою тонку інтуїцію. Трохи відпустять проблеми з грошима, але витрачати усе не варто: час робити заощадження. Успішними будуть Раки, що працюють одноосібно. Наприкінці 2019-го доля подарує Ракам шанс знайти споріднену душу – або примирить із колишнім партнером.

ЛЕВ (23.07-22.08)

Вдалий рік для багатьох Левів, їхня праця нарешті отримає моральну і навіть матеріальну винагороду. Однак їм слід правильно розподіляти сили, надто балансуючи між родиною й роботою,  і не перенапружуватися. А нові захоплення не лише позбавлять самотності й суму, але й зможуть стати джерелом прибутку. Тим Левам, що вірять у справжнє кохання, вона й явиться улітку. І потягне за собою купу руйнівних моментів, від зміни роботи, залишення сім’ї до переїзду в інше місто чи навіть іншу країну.  

ДІВА (23.0823.09)

2019-го Діви відчують приплив нових сил, вони опанують перспективні тенденції і навіть покращать свій матеріальний стан. Варто не лише не боятися відійти від звичного плину життя, але й докладати зусиль для досягнення мети. І не забувати про роботу над помилками й самовдосконалення. Просто  й спокійно провести час не вийде. Натомість доля віддячить покращенням стосунків з оточенням чи навіть новим романтичним захопленням. Слід уникати переохолодження й перевтоми.

ТЕРЕЗИ (24.0923.10)

Терези протягом року отримають кілька цікавих пропозицій і можуть зануритися у захопливу пригоду. Варто позбутися руйнівних стосунків і залишити при собі людей, із якими комфортно. Навчатися чогось нового, перетворити хобі на джерело прибутку, навіть опанувати нову професію – усе по силі та вчасно. Не варто боятися ставити високу цілі – треба домагатися їх досягнути. Це стосується й особистої сфери. Хоча саме в ній Терези знайдуть можливості для відпочинку й душевного спокою.

СКОРПІОН (24.1021.11)

2019-й сприятливий для Скорпіонів. У бізнесі є можливість обійти конкурентів і досягнути успіху. Найбільше варто зробити у квітні, коли удача та натхнення збігаються, не забуваючи ощасливити своє найближче оточення. Може, попри бажання, з’явиться ніжність і навіть сентиментальність, але вона не зашкодить успіхам у справах. Найбільш вдалий період – літо та осінь. Це час для стабільного руху вперед в усіх сферах. Застереження для Скорпіонів: уникайте ризикованих занять і вправ.

СТРІЛЕЦЬ (22.1121.12)

2019-й для Стрільців очікується насиченим. Не варто перейматися матеріальними проблемами, аби не впасти духом: допомога прийде, хоча й не з того боку, на який розраховували. Та опинившись на підйомі, треба не забувати про власну активність і цілеспрямованість. І це обов’язково принесе свої плоди. Цікаві сюрпризи очікують і в особистому житті: нове почуття до давно знайомої людини. Восени для Стрільців настане найбільш творчий час, треба встигнути ним скористатися.

КОЗЕРІГ (22.1219.01)

Козероги полюбляють, коли все йде за планом, але 2019-го варто очікувати сюрпризів. Може доведеться змінити місце роботи, помешкання чи навіть професію. Навесні настане час для реалізації мрій і вкупі – стійка впевненість у своїх можливостях. Нові знайомі можуть у подальшому стати партнерами в бізнесі. Зміцнюються шлюби Козерогів, одиноким дається шанс на кохання. Головне – не перевтомлюватися й не забувати про відпочинок,  аби не довелося восени не підбивати підсумки, а лікуватися.

ВОДОЛІЙ (20.0118.02)

2019-го Водолії серед улюбленців долі. Навесні удасться завести багато корисних знайомств, особливо у діловій сфері, і зміцнити особисті стосунки. Дуже важливо визначитися з головною метою на весь рік і цілеспрямовано її досягати. При цьому не забувати про запасні рухи й компроміси, аби не бути смішним у своїй упертості. А ще Водоліям доведеться багато часу й сил витрачати на публічне життя. Найбільший сплеск енергії очікується восени, тож варто заздалегідь усе спланувати.

РИБИ (19.0220.03)

Для Риб 2019-й складеться вельми вдалим. Більшість планів удасться реалізувати, отже варто визначити найголовніші з них. Сімейні справи тектимуть спокійно. У травні прийде час для кар’єрного зростання. А влітку – для тривалої й навіть далекої мандрівки. Можливо, саме там вийде знайти все, про що мріяли. Головне не боятися й починати: навчання, писати книгу чи знімати фільм. Не виключена зустріч з людиною, яка захоче спонсорувати усе це. У справах сподівань більше, ніж в особистому.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *