Андрій Данилко у прямому ефірі фіналу відбору на “Євробачення” нецензурно вилаявся на адресу адміністратора буковинки TAYANNA

Фінал Нацвідбору на Євробачення відзначився черговим скандалом. Учасником нової конфліктної ситуації знову став суддя проекту Андрій Данилко, який запідозрив фіналістку TAYANNA у співі під фонограму.

До такої думки він дійшов не сам. Цю ідею йому підкинули слухачі, тож він вирішив вивести співачку на чисту воду. Мовляв, співати і при цьому так запально танцювати на сцені складно.

Звичайно, TAYANNA ці звинувачення відкинула і пояснила, що з роками співочої практики можна навчитись танцювати і співати паралельно.

За дівчину заступилась і Джамала, яка сидить у тренерському кріслі, та додала, що з практикою справді можна навчитись так співати.

Щоб повністю розвіяти всі сумніви організатори ввімкнули “мінусову фонограму”, під яку співала TAYANNA. Там справді була лише музика, без записаного голосу співачки.

При цьому в розпал конфлікту у ситуацію втрутився чоловік, якого ведучий Сергій Притула назвав “адміністратор TAYANNA”. Тож Данилко знову не стримав емоцій і в прямому ефірі послав цього чоловіка “в пи@ду”.

Пізніше Данилко перепросив через матюки у прямому ефірі.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *