Влада остаточно відірвалася від проблем людей, поправити все зможуть лише перевибори?

Влада цинічно ігнорує проблеми громадян та не збирається їх вирішувати. Народу України варто зробити висновки з попередніх голосувань на виборах і більше не давати негідникам шансу управляти країною.

На цьому під час брифінгу наголосила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко.

Вона нагадала, що монобільшість ухвалила закон, відповідно до якого з 1 січня для малих підприємців скасовується та система роботи, обліку й оподаткування, до якої вони звикли і яка дає їм право нормально працювати. Щоб допомогти ФОПам, «Батьківщина» ініціювала проведення позачергового засідання Верховної Ради.

«Їх проігнорували «слуги народу», Кабмін, вся влада. Тому ми, опозиційні сили, зібрали всі необхідні підписи для того, щоб сьогодні провести позачергове засідання та ухвалити ті закони, які потрібні малим підприємцям, щоб з 1 січня вони не втратили свої робочі місця. Однак під тиском влади декілька депутатів відкликали свої підписи, щоб зірвати проведення засідання. Ось як сьогодні працюють «слуги народу», які перетворилися на ворогів народу, і це продовжується по багатьох напрямах», – обурилася Юлія Тимошенко.

Лідер «Батьківщини» наголосила, що влада ігнорує не тільки ФОПів, але й делегацію шахтарів, яка приїхала сьогодні під стіни Верховної Ради просити повернути їм заборгованість по заробітній платі.

«Їм заборгували 1 мільярд 800 мільйонів гривень заробітної плати, і ми добилися, що сьогодні буде позачергове засідання, щоб ухвалити зміни до бюджету і погасити заборгованість. Однак, чи повернуть шахтарям кошти та чи ухвалять потрібні ФОПам закони, залишається під питанням.

https://ba.org.ua/yuliya-timoshenko-vlada-ostatochno-vidirvalasya-vid-problem-lyudej-popraviti-vse-zmozhut-lishe-perevibori/

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *