Від зразів до сьомги: що їдять депутати у Раді

 
 За обід у їдальні Верховної Ради депутату у середньому доведеться заплатити 100-150 грн.
Салати коштують від 10 грн за порцію. Наприклад, салат із морської капусти з горошком обійдеться у 12,8 грн, оселедець під шубою – 20,9 грн, салат “царський” із сьомгою – 74,5 грн, пише “Українська правда“.

Шашлик з сьомги і судака коштує 106,7 грн, качина грудка – 129,5 грн, запечений лосось – 160,2 грн.
Шашлик з сьомги і судака коштує 106,7 грн, качина грудка – 129,5 грн, запечений лосось – 160,2 грн.

На другу страву можна взяти картопляні зрази з капустою і грибами за 27 грн. Смажена курка коштує 25,8 грн, відбивні з індички – 41,6 грн.

Шашлик із сьомги та судака коштує 106,7 грн, качина грудка – 129,5 грн, запечений лосось – 160,2 грн.

Алкоголь і цигарки в їдальні Верховної Ради не продають.

У меню їдальні Верховної Ради близько 300 страв. Вони щодня змінюються. Їдальня має 70 посадочних місць і щодня обслуговує близько 300 осіб, а в пленарні тижні – удвічі більше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *