У Вашингтоні КАРМАЗІН і ШИШКІН назвали Президента України колабораціоністом і закликали будувати державу без «любих друзів»

Колабораціонізм (від франц. Collaboration – співробітництво) — співробітництво населення з окупаційною владою.

Делегація Інституту права і суспільства припинила своє відрядження до Вашингтона у зв’язку з тим, що на призначені американцями слухання про відмивання коштів не приїхав Генпрокурор Луценко, а саме він мав робити головну доповідь. Після цього, за словами Кармазіна, Україні повернули б украдені Януковичем мільйони доларів. Та без виступу Луценка захід утратив сенс. 

 Юрій Карма́зін – український політичний діячсуддя, доктор наук, народний депутат України 2-4 та 6-го скликань.

Ві́ктор Ши́шкін – український політик, перший Генпрокурор незалежної України, суддя, кандидат юридичних наук, народний депутат 1-3го скликань.

З Вашингтона політики звернулися до влади і зокрема до Порошенка. Юрій Кармазін наголосив, що за 4 останні роки в Україні вкрали більше, ніж за всі попередні: ВВП зменшився удвічі. Лише за 2 останні роки скорочено 3 тисячі ФАПів (фельдшерсько-акушерських пунктів), закриваються тубдиспансери та психлікарні. І коли у бідному Єгипті безкоштовно лікують гепатит С, то у нас навіть у тюрмах не перевіряють на цю недугу. А Шишкін назвав таку ситуацію біологічною війною проти українського народу.

Юрій же Кармазін емоційно заявив, що наш Президент – колабораціоніст, і наголосив, що Порошенко має піти.    

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *