Костянтин СТОГНІЙ: «Аби спалити державних агентів під прикриттям, треба бути істотою із розумом як в інфузорії туфельки»

Дії Генпрокуратури проти агентів НАБУ поставили хрест на всій оперативній роботі в державі, вважає журналіст із багаторічним досвідом роботи в правоохоронних органах Костянтин Стогній. Про це він написав на Фейсбуці.

«Викриття оперативних працівників Національного антикорупційного бюро України небезпечне для агентів, які провели десятки операцій та були впроваджені в різні роки до бандитських угруповань», підкреслив він. «Я розумію, що розвалили патрульну службу й дорожню інспекцію – від невеличкого розуму. Але щоби знищити оперативні підрозділи й «спалити» державних агентів під прикриттям –  це треба бути зовсім істотою з розумом, як в інфузорії туфельки. Після витівок ГПУ небезпека загрожує тепер не одному агентові…»

Довідково

Відповідно до статті 21 Закону «Про Національне антикорупційне бюро України», працівники Національного бюро під час виконання покладених на них обов’язків є представниками влади, діють від імені держави і перебувають під її захистом. Ніхто, за винятком уповноважених посадових осіб державних органів у передбачених законами випадках, не має права втручатися в їхню законну діяльність. В інтересах забезпечення особистої безпеки працівників Національного бюро та членів їхніх сімей не допускається розголошення в засобах масової інформації відомостей про місце проживання цих осіб. Відомості про проходження служби працівниками Національного бюро надаються з дозволу Директора Національного бюро або його заступника.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *