Вам також може сподобатися
12 березня 2024-го у Чернівцях актори Коломийського академічного обласного українського драматичного театру ім. І. Озаркевича представили чернівчанам «Землю». Автор інсценізації та режисер-постановник, […]
Створити міський штаб протидії пандемії COVID-19 за участі представників органів місцевого самоврядування і державної влади. Провести повний аудит фінансово-господарського стану міста, аудит […]
Найпроблемніші області України зі значним залишком ямковості на дорогах станом на 11 липня: Львівська, Чернігівська, Черкаська, Закарпатська і Чернівецька. Про це повідомило […]
Корзиночки зі шпинатом та козячим сиром, фарширована щука, телятина по-англійськи, а також тістечка тірамісу, панакота, шоколадний мус – перед різноманіттям страв, які готують студенти кафедри технології і організації ресторанного господарства Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ, жоден гурман не встоїть. Недарма кажуть: справжній кухар – це талант. А оформити цей талант у професію допомагають саме в ЧТЕІ КНТЕУ