За вихідні на Буковині виникло 5 пожеж, в яких загинули двоє буковинців

Причиною двох з п’яти пожеж, які виникли з 20 по 22 березня, стала необережність під час паління в ліжку.

У неділю, 22 березня о 20:00 виникла пожежа у житловому будинку У чернівцях по вул. Лубенській. На місце події миттєво прибули пожежно-рятувальні підрозділи. Вогонь поширювався з кімнати будинку. Менше 5 хвилин знадобилося рятувальникам, аби загасити пожежу: полум’я встигло знищити тільки диван та постільні приналежності. Фахівці визначили, що причиною пожежі стала необережність під час куріння.

Ще одна пожежа, яка виникла з причини паління в ліжку, завершилася трагічно: у вогні загинув власник будинку, 65-річний пенсіонер. Пожежа виникла 20 березня у с. Їжівці Сторожинецького району. Загоряння виникло у літній кухні, проте вогнеборців на місце пожежі не викликали – пожежа самоліквідувалася. На місці пожежі було виявлено труп власника будинку.

Ще одна людина загинула під час пожежі у с. Вашківці Сокирянського району. Пожежа виникла в кімнаті житлового будинку, який належить 84-річній одинокій пенсіонерці. Рятувальників на місце події не викликали. На ліжку виявили тіло домовласниці без ознак життя. Орієнтовною причиною пожежі фахівці ГУ МНС називають порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.

У с. Бочківці Хотинського району 20 березня горіла господарська будівля. Вогонь знищив 50 кг сіна та двері до сараю. Причиною виникнення загоряння стала необережність власниці споруди при поводженні з вогнем.

А в ніч на 22 березня горів житловий будинок у Чернівцях по вул. Ярошинській. Пожежники, які прибули на місце виклику, встановили, що вогонь поширюється з в повітряного каналу на стику стін двох сусідніх будинків. За 7 хвилин пожежу було ліквідовано, проте полум’я пошкодило стіни горища та знищило кілька листків шиферу. Причина виникнення загоряння поки що встановлюється фахівцями ГУ МНС. Силами пожежників врятовано дві квартири на суму 300 тис.грн.

Центр пропаганди ГУ МНС України в Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *