Візит Генерального секретаря Інтерполу

У МВС України відбулася зустріч Юрія Луценка з Генеральним секретарем Інтерполу паном Ноублом

Актуальні питання співробітництва правоохоронних органів України та Генерального секретаріату Інтерполу обговорювалися сьогодні під час зустрічі Міністра внутрішніх справ Юрія Луценка з Генеральним секретарем Інтерполу Рональдом Кеннетом Ноублом, яка відбулася в Міністерстві внутрішніх справ України.

interpol-1
Під час зустрічі було, зокрема, наголошено на важливості використання міжнародних банків даних Інтерполу для попередження, розслідування та розкриття злочинів, розшуку осіб, автотранспорту тощо. Україна приєдналася до телекомунікаційної системи Інтерполу І-24/7 (Інтерпол 24 години на добу – 7 днів на тиждень) у 2003 році і наразі цією базою даних мають змогу користуватися у всіх регіональних підрозділах Укрбюро Інтерполу в нашій державі.

interpol-2
Пан Ноубл мав змогу детально ознайомитися з організацією діяльності Робочого Апарату Укрбюро Інтерполу в Україні, його технічним оснащенням. Генеральний секретар також поспілкувався з працівниками цього підрозділу. І звісно, було традиційне фото на згадку з усіма, хто забезпечує ефективну роботу українського підрозділу цієї міжнародної організації.

У свою чергу Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вручив Генеральному секретарю Інтерполу пану Рональду Ноублу відомчу нагороду – «Почесний знак МВС України».

ДЗГ та МД МВС України

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *