Утворено чотири профільні комісії Ради підприємців ринків Чернівців

У складі Ради підприємців ринків Чернівців утворено чотири профільні комісії :

  • комісію нормативно-правових аспектів підприємництва (голова – Юлія Дутчак)
  • комісію зі сприяння дотриманню вимог Правил торгівлі на ринках міста та вимог чинного законодавства з питань торгівлі ( голова – Галина Коханюк)
  • комісію економічного блоку ( голова – Олексій Тащук)
  • комісію популяризації суспільно-корисної підприємницької діяльності (голова Збігнев Хабінський).

Рада підприємців ринків закликала підприємців Чернівців, які здійснюють торговельну діяльність на ринках міста, безумовно виконувати вимоги чинного законодавства в частині видачі покупцям розрахункових документів (товарних чеків).

Посилити таку роз’яснювальну роботу серед підприємців рекомендував міський голова Микола Федорук з огляду на скарги чернівчан, які не мають змоги захистити свої права споживача , якщо придбаний ними без розрахункового чеку на ринку товар виявляється неякісним.

Рада підприємців ринків міста розглянула розрахунки нових тарифів на послуги КП МТК « Калинівський ринок» та погодили їх як такі, що економічно обґрунтовані.

Заслухано також перевізників ,які обслуговують маршрути до КП МТК «Калинівський ринок», звернуто увагу на якість цих перевезень. Перевізникам рекомендовано питання перегляду тарифів на проїзд узгоджувати відповідно до чинного законодавства.

Вирішено спільно з адміністрацією МТК « Калинівський ринок» вивчити питання перенесення зупинок і стоянок громадського транспорту у спеціально облаштовані місця.

Прес-центр Чернівецької міської ради

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *