У Prozorro відзначили закупівлю Чернівецької міської ради

Закупівля 170 тисяч кілограмів хліба й батона Управлінням освіти Чернівецької міської ради увійшла в п’ятірку найкращих закупівель січня за версією Prozorro.

Щомісяця Prozorro відзначає п`ять успішних закупівель держзамовників, які відбулися в електронній системі. Переможців визначають за поєднанням низки критеріїв: велика кількість учасників на торгах, їхня запекла конкуренція на аукціоні та висока економія коштів платників податків. Цього разу переможців визначали серед усіх конкурентних закупівель, договір у яких був укладений у січні 2020 року.

У січні в хіт-параді від Prozorro перемогли:
Управління освіти Чернівецької міської ради

Управління освіти Чернівецької міської ради купували 170 тисяч кілограмів хліба й батона на майже 4,5 мільйони гривень. На торги прийшли 4 учасники й аукціон збив пропозиції головних конкурентів майже на мільйон гривень. Цікаво, що переможець аукціону, ФОП Ротар запропонував продати хліб за мільйон гривень рівно. Але не надав обґрунтування аномально низької ціни. Тож договір підписали із наступним учасником, Чернівецьким хлібокомбінатом. Його пропозиція –– 2,6 мільйона, тобто близько 15 гривень за кілограм. Посилання на тендер: http://bit.ly/prozorro-win-4

 

До п’ятірки кращих увійшли також Бердянське територіальне медичне об’єднання, Павлоградська лікарня інтенсивного лікування, Департамент соціального захисту населення Маріупольської міської ради та АТ «Укрпошта».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *