У лютому буковинці придбали 50 нових автомобілів

Минулого місяця в Чернівцях та області зареєстрували 50 нових авто. Сума покупок становила 1,6 млн доларів.

Найпопулярнішим брендом був Toyota – 11 таких нових автомобілів отримали реєстрацію у лютому. Крім них попитом користувались Renault, Kia, Ford і Volkswagen, – йдеться у рейтингу сайту з продажу автомобілів RST.ua.

Серед моделей найчастіше купували кросовери Kia Sportage. Ця модель покрила 12% від кількості усіх проданих автомобілів у лютому. Також серед жителів регіону були популярними Toyota RAV4 і Renault Duster.

Понад 90% зареєстрованих автомобілів були кросоверами. Дизельними силовими агрегатами були обладнані 40% зареєстрованих авто, а середній об’єм двигуна становив 2,1 л. Автомобілі з ціною від 17 до 35 тис. доларів отримали долю ринку 58%. Середня ціна кожного автомобіля, який зареєстрували у лютому, склала 32 тис. доларів.

Загалом минулого місяця в Україні зареєстрували 6 300 нових авто. Сума покупок становила 200 млн доларів. Найпопулярнішою маркою була Toyota. Понад 850 таких нових автомобілів отримали реєстрацію минулого місяця. Найдорожчими автомобілями минулого місяця стали Aston Martin DB11 і DBX, Bentley Flying Spur, вартість кожної становить майже по 300 тис. доларів. Також у лютому зареєстрували по два BMW 8-Series і Porsche 911 (145 і 195 тис. доларів відповідно). 

Нагадаємо, згідно з результатами продажів 2020 року, в Чернівцях та області реалізували 700 нових автомобілів на загальну суму 20 млн доларів. Тоді бестселером був кросовер Renault Duster.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *