Табачник може переписати підручники, але не в силах змінити історію

Стало відомо, що міністр освіти Табачник отримав особисту вказівку Януковича вести списки студентів, які беруть участь у подіях майдану. А заступник антиукраїнського Табачника, Євген Сулима має особисто об’їхати столичні університети. Студентів, які повертаються в гуртожитки після їх закриття, теж записують. Влада останніми силами шантажує молодь, залякуючи виключеннями.

Табачник може переписати підручники, але не в силах змінити історію. Найближчими днями Табачник почне усувати керівників вишів, які підтримують майдан. За перевіреною інформацією, одним із перших має стати проректор КНУ.

Євген Сулима особисто вимагає від керівництва КНУ списки студентів, які беруть участь у мітингах, та перевіряє гуртожитки.

Студенти ж пообіцяли, що коли хоч один проректор, ректор, студент чи викладач стане жертвою агонії Януковича, вони забарикадують столичні ВУЗи та поселять там мітингувальників. «Наші університети повторять долю КМДА, де зараз гріються тисячі людей, – заявили вони. – І освітній процес буде зупинено остаточно до закінчення революції».

Студенти вимагають відставку міністра Табачника за роки антиукраїнської діяльності, за спаплюжений Болонський процес, за переписування історії, за зраду України.

На Буковині, як стало відомо, ректор ЧНУ ім. Ю. Федьковича вимагає від викладачів бути разом із студентами. Натомість департамент освіти та науки, прикрившись  громадською  рада, нібито іншої думки.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *