світ

Бджолярів більшає!
Принц Вельський Чарльз відкрив власну крамницю. Покупцям пропонують екологічно чисті овочі, фрукти і мед з королівської ферми, косметику, садово-городній інвентар. Ексклюзив – літографія ферми, де росте городина і літають королівські бджоли.

Здай вино – отримай гроші!
Головний ломбард Парижа «Credit Municipal de Paris» почав видавати позики під заставу вина і шампанського на строк до 12 місяців. Сума позики – половина від вартості вин. Уже в перші 48 год. клієнти принесли понад 200 пляшок вартістю біля 45 тис. євро.
Друга молодість
У 97-річного китайця У Дечена почали рости два нових зуба і знову потемніло сиве волосся. Однак, лікарі не вважають, що дідусь молодшає, просто в нього здоровий організм. Чоловік веде активний спосіб життя, їсть фрукти, печиво і молоко, тож і почувається добре.
Воно… з рушницею
Віднині таїландські призов-ники зможуть у графі «стать» обрати… третій варіант. Нововведення зумовлене наказом міністра оборони відмовитися від вручення «вовчих квитків» транссексуалам і дозволити їм служити в армії. От тільки назву цій категорії вояків ще не придумали.
З життя великих
Місце першого домашнього улюбленця Росії невдовзі перейде від лабрадора Конні, собаки Путіна, до кота Дорофія – члена родини Мєдведєва. Ідея завести вдома кицьку належала дружині  Світлані. 4-річний пухнастий красень належить до різновиду сибірської породи – невська маскарадна. Він рідкісного окрасу – blue-tabby-point – світло-сірий, очі – голубі, а писок, лапки і кінчик хвоста – темно-сірі. Дорофій дуже розбірливий у їжі і задерикуватий. Одного разу він побився з котом  Горбачова, який мешкає по сусідству. Потім йому місяць кололи антибіотики. Після бійки Дорофія стерилізували, аби надалі тому не хотілося «скакати у гречку».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *