Що з вайбером? – У GOOGLE теж бувають проблеми…

Вночі вівторка, 23 березня, почалися проблеми із вайбером у багатьох користувачів. Вайбер не відкривався. Тож сьогодні вранці до спеціалістів побігли десятки, сотні, тисячі і, мабуть, не побоюся цього озвучити, мільйони користувачів. Адже саме стільки є їх в Україні, а в світі – мільярди.   

Вайбер — дуже корисний додаток, але це всього лише програма. Як і інші програми, Вайбер схильний до поломок, він може працювати з «глюками». Для вирішення проблем, пов’язаних з даним додатком, необхідно починати з найпростіших і очевидних причин, так як більшість «глюків» в його роботі пов’язано з нестабільною роботою інших компонент цифрового пристрою.

Як стверджують профі, у  вкрай рідкісних випадках програму доводиться встановлювати заново, так як вона могла встановитися не зовсім коректно. І саме цього разу збій виявився глобальним – світовим. Він стався під час автоматичного перезавантаження програми. 

«Можливо, доведеться зачекати кілька днів, компанія Google над цим працює», – заспокоюють споживачів українські телекомунікаційними у своїх пунктах надання послуг.   

До слова, ідея та первинна розробка вайбера належала ізраїльтянину Тальмону Марко та росіянину Ігорю Магазінніку.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *