Призначення: Нова облрада більш принципова, ніж її попередниця

Газета «Версії» неодноразово писала про скандали довкола, напевне, змазаного медом крісла гендиректора  Чернівецького обласного медичного діагностичного центру. Не будемо переповідати всю цю не вельми приємну історію. Нагадаємо тільки, що «Версії» повідомляли і про те, як облрада попереднього скликання відмахнулася від прохання облдержадміністрації та департаменту охорони здоров’я ввести їхнього  представника до комісії, яка визначала переможця на конкурсі на посаду гендиректора медичного діагностичного центра, та як депутати закрили очі на чинний контракт уже нині покійного головного лікаря п. Вдовічена. Ба, більше, навіть страйк колективу не зміг переконати представницьку владу.. 

Та, на щастя буковинців, облрада нового скликання виявилася більш принциповою за попередню. Так, учора на сайті Чернівецької обласної ради з’явилося повідомлення її пресслужби, цитуємо: «Голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко підписав розпорядження від 4 лютого 2021 року №23 «Про призначення виконуючим обов’язки генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний медичний діагностичний центр» Бориса Івановича Гушилика та визначив таким, що втратило чинність розпорядження голови Чернівецької обласної ради від 4 грудня 2020 року «Про призначення Свестун Наталії Володимирівни виконуючою обов’язки генерального директора ОКНП «Чернівецький обласний медичний діагностичний центр».

Але після того, як Олексій Бойко відновив на посаді в.о. гендиректора діагностичного центру екс-заступника головного лікаря установи Гушилика, Іван Мунтян влаштував істерику з погрозами в обласній раді, про що і повідомила агенція БукІнфо. Далі незалежна інформаційна агенція розповіла з подачі численних свідків, що, цитуємо: «Мунтян … буквально «прилетів» до обласної ради разом із звільненою Наталією Свистун до голови облради Олексія Бойка. Того не виявилося на місці і Іван Миколайович біля кабінетів чиновників обласної ради, прямо у коридорі, влаштував істерику, натрапивши по дорозі на голову майнової комісії облради Олександра Болтунова. Перелякані співробітники апарату обласної ради та відвідувачі «будинку з левами», які стали прямими очевидцями цього неймовірного бенефісу, кажуть, що в Мунтяна «ніби вселився біс із оберемком чортів на додачу».
«Він голосно кричав, мінявся кольором на обличчі, всім погрожував, казав Болтунову передати Олексію Бойку, що поставить того на місце, бо він зарвався у своїх рішеннях. Що у нього вистачить сили та є багато фінансів для цього. Що він зі всією фракцією «Батьківщини» на сесії блокуватиме трибуну та багато іншого», – повідомив кореспондентові БукІнфо один із численних свідків цієї події. За словами очевидців, після влаштованої істерики, Іван Миколайович покинув приміщення обласної ради.».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *