Нардеп із Буковини пояснив, чому 5 років поспіль декларує виграші в лотерею

Нардеп від “Слуги народу” родом із Чернівецької області Максим Павлюк, який 5-ий рік поспіль декларує виграші у лотерею, пояснив, чому йому так щастить.
Про це він розповів у коментарі Радіо Свобода.

Зокрема, Павлюк заявив, що це частини одного виграшу, який він здобув ще у 2016 році.
“Згідно з умовами виграшу, виграші на суму більше ніж три мільйони гривень виплачуються впродовж 60 місяців. Свій лотерейний квиток я здав розповсюджувачу ТОВ “М.С.Л.” у лютому 2016-го. Через деякий час мені прийшла відповідь, що квиток дійсно виграшний, пройшов експертизу і відтоді почався відлік 60 місяців. І щороку, згідно з вимогами антикорупційного законодавства, я мав декларувати ту суму, яку я отримував”, – сказав нардеп.
Загалом за п’ять останніх років Павлюк задекларував від виграшу в лотерею майже 3,5 мільйона гривень, з них за 2021 рік – майже 2 мільйони гривень.
За словами депутата, із майже 3,5 мільйона виграшу він сплатив понад 500 тисяч гривень податків і понад 50 тисяч гривень військового збору.
Радіо Свобода зазначає, що на сайті оператора державних лотерей «М.С.Л.» можна знайти новину за 2016 рік про виграш Павлюка. Щоправда, у ній йдеться про те, що щасливий білет купив не сам Максим, а його дідусь Микола, який і вгадав виграшну комбінацію цифр, а вже потім подарував лотерейний квиток онуку.
Згідно з офіційним повідомленням, виграш Павлюка тоді склав 3 325 000 гривень. Однак зараз задекларована ним сума у вигляді призу – на понад 83 тисячі гривень більша.

Довідково
Максим Васильович Павлюк (нар. 3 червня 1992, с. Горішні Шерівці, Заставнівський район, Чернівецька область) — український прокурор, політик. Народний депутат України 9-го скликання.
Три роки поспіль Максим Павлюк декларує величезні суми від виграшів у лотерею, які щороку зростають:
• 2020 рік — 1,9 млн грн.
• 2019 рік — 0,9 млн грн.
• 2018 рік — 0,16 млн грн.
Підготувала  Галина Олійник, mb

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *