МІЖНАРОДНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОРУМ

11-13 липня 2008 року в Чернівцях у готельно-туристичному комплексі «Черемош» проходитиме Міжнародний інвестиційний форум. У його роботі візьмуть участь представники понад ста потужних інвестиційних компаній США, Китаю, країн ЄС та Близького Сходу. Зголосилися приїхати на форум також представники понад 250 українських інвестиційних компаній і корпорацій, посадові особи органів державної влади.
Передбачається, що форум надасть можливість залучити інвестиції до місцевого бізнесу, реалізувати в життя чимало інвестиційних проектів і задумів буковинців.
Коли Ваш бізнес потребує додаткового вливання капіталу, Ви шукаєте надійного партнера або потребуєте коштів для реалізації Ваших інвестиційних проектів, запрошуємо Вас взяти участь у Міжнародному інвестиційному форумі та презентувати потенційним інвесторам власні бізнес-ідеї під час роботи:
– галузевих секцій форуму: «Туризм та рекреація», «Сільське господарство та АПК», «Лісозаготівля та переробка деревини», «Інвестиційна привабливість міста Чернівці»;
– виставки інвестиційних проектів: формат прямого діалогу з інвестором.
Виставкові площі та презентація проектів – безкоштовні.
Заявки на участь у форумі приймаються до 7 липня 2008 року.
Довідкову інформацію щодо участі у Форумі можете отримати на  сайті
www.bukforuminvest.com.ua або в Головному управлінні регіонального розвитку, архітектури та інфраструктури Чернівецької ОДА, телефон:  8 (0372) 55-29-07, моб. 8 (050) 434-04-11, контактна особа –
Володимир БЕШЛЕЙ.
Оргкомітет Міжнародного інвестиційного форуму

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *