Містер і місіс Жадібність

На аукціоні з продажу земельних ділянок у Чернівцях, подружня пара, намагаючись придбати 3 сотки землі на вул. Руській, 263, підняла ціну у 1177 разів. Чоловік і жінка, які не хотіли поступитися одне одному, від стартових 62 тис. дійшли до 73 млн. (!) грн. Решта учасників відмовилися від подальшої участі в аукціоні, коли ціна піднялася до 170 тис. грн.

Натомість подружжя, змагаючись між собою, дійшло до фантастичної суми. Як тільки чоловік піднімав ціну, жінка називала ще більшу. Вона зупинилася лише тоді, коли чоловік назвав суму 73 млн. грн! Оскільки порушень не було, ліцитатор не міг припинити торги, хоча запропонована чоловіком ціна не відповідає реальній (це кілька річних планів надходжень від продажу землі у місті).

Тепер переможець торгів повинен упродовж 5 днів підписати з міськрадою договір купівлі-продажу цієї земельної ділянки і в місячний термін сплатити названу суму. Якщо він цього не зробить, то, відповідно до положення про аукціон, втратить суму гарантійного внеску – 6,2 тис. грн, а ділянку повторно виставлять на торги.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *