Хто на губернатора?

Як стало відомо з достовірних джерел, в область майже інкогніто заїхали представники президентської адміністрації, які мають до кінця тижня безпосередньо на місці проаналізувати суспільно-політичну ситуацію в краї та повернутися до столиці з пропозиціями щодо нового зверхника Буковини. Поселилися вони в готелі «Георг Палас».

Серед кандидатур на губернаторське крісло є п’ятеро претендентів: Галиць, Федорович, Березовський, Романюк, Харабара. Принаймні, саме ці прізвища фігурують у анкеті і саме у такій послідовності.

Як сказав один з претендентів, з яким уже розмовляли столичні гості, вони мають провести зустрічі з головами райдержадміністрацій і районних рад, керівниками підприємств і організацій, депутатами обласної ради. Причому, зі слів джерела, до депутатського корпусу обласної ради у них особлива увага – це, очевидно, щоби майбутній губернатор мав вплив на прийняття в сесійному залі потрібних владі рішень. Кажуть, що з головою обласної ради Гайничеру розмова вже була. Та про що йшлося і кого з названих кандидатур підтримує Михайло Іванович – не відомо.

До речі, не випадкове, мабуть, і проживання государевих посланників саме в цьому готелі, власника якого цими днями нагородив президент.

Симптоматично, що ця робота ведеться за спиною чинного губернатора Папієва, якого президент відправив цього тижня до Польщі.

Вл. інф.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *