Гороскоп на 1-8 травня

Ексклюзивний гороскоп для буковинців від Алли ЧУЖИНСЬКОЇ на 1-8 травня

ОВЕН

Коли правильно скористаєтеся можливостями 1-2-го, тиждень буде успішний, хоча й з засторогами: 6-го уважно читайте фінансові документи, 7-го бійтеся застуди та переїдання. 5-те присвятіть коханню.

ТЕЛЕЦЬ

1-го не шукайте допомоги, 2-го не ображайтеся на колег та рідних. 3-4-го тільки інтуїція захистить вас від неприємностей. Від 5-го справи підуть на підйом, але 6-го не укладайте угод. 7-8-го очікуйте на прибутки.

БЛИЗНЮКИ

Після поїздки 1-2-го доведеться 3-го приймати рішення, оформляти угоди. Але поїздка 6-7-го може бути успішнішою. 4-5-го побудьте вдома, з коханими. Можна присвятити цей час оздоровчим процедурам і дієті.

РАК

Після 1-го в особистому настане пауза. Ділові успіхи прийдуть 2-3-го, фінансова непевність 4-5-го – не марнотратьте. Хтось позаздрить вашим досягненням 6-го: можливі неприємності 7-го. 8-го будьте обачливі з технікою.

ЛЕВ

1-го не завадить обережність у фінансових питаннях. 2-го бережіть печінку. Активне спілкування 3-4-го може принести 5-6-го неприємності або зміни в кар’єрі. 7-8-го доведеться обирати між коханням і родиною.

ДІВА

1-2-го доведеться вирішувати все самостійно. Інтуїція підкаже, як використати можливості 3-4-го. 5-го стережіться травм і отруєнь. Успіхи у справах можливі 6-7-го, але будьте уважні до фінансових документів 8-го.

ТЕРЕЗИ

1-2-го скористайтесь успіхом і правильно розпорядіться грішми. 3-4-го можливе нове знайомство або освідчення, сімейним – спокійна радість. Від 5-го до 8-го існує загроза здоров’ю та фінансовому благополуччю.

СКОРПІОН

1-2-го скористайтеся поїздкою для нових знайомств. 3-4-го покладайтесь лише на себе і не робіть нічого важливого. 5-6-го не проґавте ситуацію для розвитку справ. 7-8-го вас можуть підвести колеги або партнери.

СТРІЛЕЦЬ

Від вашого вибору 1-го залежить, як вирішаться справи 3-4-го. 5-6-го зробіть вдома генеральне прибирання чи починайте ремонт, домашні вас підтримають. 7-го уникайте спиртного. 8-го можливі гроші.

КОЗЕРІГ

Цього тижня краще відмовитися від поїздок, бо 2-го та 4-го велика ймовірність травматизму. Ділові рішення приймайте 3 або 5-го, 6-7-го не довіряйте нікому документи й гроші. 8-го вас може підставити людина, якій довіряєте.

ВОДОЛІЙ

Не марнотратьте 1-2-го: надходжень довго не буде. В сімейних стосунках повний ажур, на роботі 4-го можливі неприємності. 5-го доведеться відвідати лікаря. 6-7-го можна шукати нової роботи, а 8-го розпочинати нову справу.

РИБИ

1-го уникайте конфліктів, 2-4-го доведеться далеко від дому приймати самостійні рішення. Контакти 5-6-го будуть корисними для справи, але 7-го ви ще не готові порадувати шефа здобутками. 8-го обережно з технікою.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *