Чернівецькі журналісти збирають Бібліотечку для чиновників

Ситуацію з непродуманою ідеєю реорганізації чернівецьких комунальних книгарень продовжують контролювати  буковинські журналісти. Увагу громадськості до сумнівної реорганізації, яка досі не визнана судом законною,  привернула цьоготижнева фотовиставка «Люди і книги», яка відкрилася в галереї Чернівецької Ратуші. На виставці – світлини, які увійшли до фотоальбому «Букініст назавжди», зроблені під час попередньої журналістської акції на підтримку книгарень – фотосесії в інтер’єрі крамниці «Букініст»,

DSC_0271

У відкритті виставки взяли участь актори Незалежної театральної лабараторії з постановкою за твором чернівецького журналіста й письменника Сергія Воронцова.
Упродовж дії фотовиставки – до четверга, 29 серпня – журналісти збирають книжки для «Бібліотечки чиновника». На їхнє переконання, чиновникам бракує гарної літератури, через це вони не розширюють свій світогляд і часто не вміють співпереживати людям, у яких на службі й перебувають. Після згортання фотовиставки «Бібліотечка чиновника» буде передана до обласної державної адміністрації.

Вл.інф.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *