Буковинці знову літатимуть до Києва,а квитки подешевшають удвічі

Із 2 липня відкриється регулярне авіасполучення Чернівці – Київ (аеропорт «Жуляни»). Його здійснюватиме Міжнародна акціонерна авіаційна компанія «УРГА», яка тісно співпрацює з ООН.

Хоча гості змусили чекати на себе більше, ніж півгодини, та їхнє повідомлення порадувало. Вартість квитків коливатиметься від 1300 до 1800 грн в обидва боки в залежності від завчасності бронювання, а продаватиме їх туристична фірма «Аеролюкс тревел» починаючи вже від сьогодні, 21 червня. З часом авіакомпанія почне продавати квитки і онлайн.

ПЛАШКА Тривалість польоту з Чернівців до Києва триватиме 1 годину 10 хвилин.

–  Перший етап проекту запроваджується як пробний і розрахований до 31 серпня цього року, – сказав Ігор ДОРОФЄЄВ, заступник генерального директора з наземного обслуговування та маркетингу авіакомпанії «УРГА». – У разі його популярності він стане постійним.\

Із 21 липня відкриється чартерне авіасполучення з Ріміні. Авіакомпанія «УРГА» з’єднає Чернівці з містами Північної Італії та курортним адріатичним узбережжям Апеннінського півострова. Чернівчани зможуть дістатися до 46 міст Європи. Перший пробний етап проекту діятиме до 20 вересня.

Найближчим часом буковинці зможуть літати і до Стамбулу (Туреччина).

Лідія КИРИЛЮК, «Версії» 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *